Weekend Verkoopmedewerker GARCIA Outlets Roosendaal (8-16 uur)

  • Stores
  • Roosendaal, Netherlands

Weekend Verkoopmedewerker GARCIA Outlets Roosendaal (8-16 uur)

Job description

Ciao,


Voor ons zusje GARCIA Outlets (Designer Outlet Roosendaal) zijn wij opzoek naar een top team die samen het merk GARCIA tot leven brengen.


WE ARE GARCIA! Een beetje Italiaans, een beetje Nederlands. Inmiddels zo in elkaar verweven dat het lastig te bepalen is waar de Italiaanse roots eindigen en de Nederlands beginnen. Familie is onze gedeelde passie, we zijn een bedrijf met een sterk familiegevoel. Dit zit vanaf dag 1 diepgeworteld in ons DNA.


WE ARE THERE FOR THE ENTIRE FAMILY! Men & women, teens & kids.

Een familie word je niet zomaar. We hebben een prachtige historie die zijn oorsprong vindt in het mooie Italië in 1972. Deze historie koesteren we en gebruiken we om iedere dag, samen, beter te worden.


Dag in dag uit zijn we met een geweldig team bezig om verder te bouwen aan een heel sterk merk. We stoppen niet bij tevreden klanten; wij behandelen onze klanten als familie. Klinkt dit jou als muziek in de oren dan is deze afwisselende job binnen de GARCIA famiglia wellicht wat voor jou!

Job requirements

Dit vragen wij van jou


Als weekendhulp bij GARCIA verkoop je niet alleen onze prachtige collectie. Je bent ook onze host. Jij zorgt voor een fijn ontvangst waardoor klanten zich meer dan welkom voelen; jij zorgt namelijk voor een gevoel van thuiskomen. Jij zorgt dat de klant zich direct op zijn gemak voelt en begeleidt de klant in zijn customer journey. Dit doen we altijd vol passie! Die Italiaanse roots hebben we niet voor niets, optimisme en enthousiasme zien wij als een basisvaardigheid.

De basis voor onze familiecultuur begint met openheid. Dit houdt in dat iedereen welkom is onze winkel, je benadert de klanten met een open blik en oordeelt niet. Klanten willen graag jouw advies op het gebied van styling en de beste fit! Inspireren, adviseren en enthousiasmeren zijn hierin super belangrijk. Een familiegevoel creëer je niet zomaar. Daarvoor hebben we echte specialisten nodig, die passen bij de GARCIA-cultuur.


Wij zien verkopen niet als een trucje. Maar we doen dit vanuit positieve intenties. Niet afwachten maar initiatief tonen, verras de klant met je frisse en soms onverwachte ideeën. Iedere bezoeker die binnenkomt is een potentiele klant, door jouw positieve houding, toegankelijkheid en zelfvertrouwen weet je klanten te inspireren. Alleen jij kan die potentiele klant ook nog eens dat familiegevoel geven. Met welgemeend advies, specialisme en oprechte service maken wij een bezoek tot een beleving.


Al eerder in de Retail gewerkt? Superfijn! Dan weet je dat wij de weekenden de meeste klanten mogen verwelkomen. Werken in de weekenden hoort er dan ook gewoon bij, die drukte en hectiek zijn jou helemaal op het lijf geschreven!


Zijn we bij GARCIA gepassioneerd? Ja. Zijn we veeleisend? Ja. Maar we zijn bovenal een fantastisch bedrijf om bij te werken en –niet in de laatste plaats– een merk waar onze klanten met veel plezier shoppen. En dit kunnen we alleen doen met de beste mensen. Lijkt het jou gaaf om hier je steentje aan bij te dragen? Solliciteer dan snel.Daarnaast vragen we jou om te beschikken over het volgende:

  • MBO+/ diploma;
  • Cijfermatig inzicht en organisatorisch vermogen;
  • Gevoel voor mode & mensen;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Commercieel ingesteld;
  • Communicatief vaardig.