Skip to content

Verkoopster - Sales Assistant

Antwerpen - Schoten, Vlaams Gewest, BelgiumStores

Job description

Voor onze shop-in-shop in Schoten binnen de INNO departmentstore zijn wij op zoek naar een Sales Assistant. Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke parttime job? Ben jij dol op fashion en lijkt het jouw gaaf om jouw eigen shop te runnen? Lees dan snel verder.

Als Sales Assistant heb jij een belangrijke rol. Jij bent de vertegenwoordiger van Garcia naar alle klanten toe. Jij zorgt dat je iedere klant een optimale service biedt en zorgt er voor dat iedere klant met een tevreden gevoel jouw shop verlaat. Daarnaast vertegenwoordig jij Garcia richting de INNO organisatie en beantwoord je vragen waar nodig.


Als Sales Assistant heb jij de volledige verantwoordelijkheid over de shop-in-shop. Je adviseert klanten over de collecties aan de hand van jouw up to date fashionkennis. Daarnaast dien jij zorg te dragen voor een goede uitstraling van jouw shop conform de guide lines die je krijgt vanuit onze visual merchandising afdeling.


Het is jouw verantwoordelijkheid de collectie zo goed mogelijk te verkopen. Daarnaast zorg jij voor een optimaal aanbod door de voorraad in de shop aan te vullen waar nodig.

Er wordt van je verwacht dat je de wekelijkse resultaten terugkoppelt aan jouw area manager. Daarnaast verwachten we dat je meedenkt over kansen, bestsellers en hoe de collectie nog beter verkocht kan worden.

Job requirements

JIJ :
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die minimaal 1 jaar relevante ervaring heeft. Verder ben jij of beschik jij over;

  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Jij bent commercieel ingesteld en beschikt over een flinke dosis ondernemerschap;
  • Jij bent klant en servicegericht;
  • Jij kunt goed werken met targets;
  • jij kunt goed zelfstandig werken;


GARCIA BIEDT JOU:
Naast een mooie job op een creatieve werkplek, de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen in een team van ‘ondernemende fashionistas’ die samen het merk GARCIA zijn. Wij bieden een marktconform salaris en een gevaarlijk interessante kledingkorting binnen een groeiend fashionbedrijf met een Denim hart en een informele cultuur.


APPLY:
Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onderdeel zijn van het merk GARCIA? Reageer

Antwerpen - Schoten, Vlaams Gewest, Belgium
Stores

or