Skip to content

Stagiair(e) Visual Merchandise

Alblasserdam, Zuid-Holland, NederlandHeadoffice

Functieomschrijving

De JOG Group is een snel groeiend, internationaal modebedrijf dat bestaat uit drie bedrijven. Jeans Centre een multi channel fashion retailer met meer dan 90 winkels in Nederland. GARCIA Outlets, ons internationale outlet retailkanaal met meer dan 30 winkels in Europa. En GARCIA, fashion brand met een denim hart, met meer dan 2.500 verkooppunten wereldwijd.

Wij zijn op zoek naar een:

STAGIAIR(E) VISUAL MERCHANDISING


Voor het Visual Merchandising team van GARCIA en Jeans Centre zijn wij op zoek naar een stagiair(e) met passie voor Fashion. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan snel verder!


THE JOB:
Als stagiair(e) op de visual merchandising afdeling ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van onze Jeans Centre en GARCIA winkels, outlets en consignment shop in shops in Nederland waarbij je medeverantwoordelijk bent om ons merk en dus onze collecties optimaal te presenteren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van guidelines voor de shops, trendthema’s en setproposals.

Verder hou je je voornamelijk bezig met;

  • Opmaken van visit reports;
  • Ondersteuning bij store visits & shop openings;
  • Het creëren van een set proposal voor mannequins;
  • Guidelines ontwikkelen voor partners en accounts als het gaat om het inrichten van de shop in shops;
  • Het ontwerpen van inspiratiepagina’s en VM updates;
  • Het aandragen van creatieve ideeën voor etalages en instore;
  • Daarnaast ben je maandelijks verantwoordelijk voor de aankleding van ons hoofdkantoor.

Vereisten


GARCIA is op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die een toffe en afwisselende stageplek zoekt. Jij hebt een creatieve mind met een goed gevoel voor stijl. Verder ben jij flexibel een goed in staat om zelfstandig te werken.

WAT WIJ BIEDEN:

Naast een mooie job op een creatieve werkplek, de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen in een team van creatieve harde werkers die samen het merk GARCIA en Jeans Centre zijn. Wij bieden een aantrekkelijke stagevergoeding en een interessante kledingkorting binnen een groeiend fashionbedrijf met een Denim hart en een informele cultuur.


SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast geworden en denk jij dat dit JOUW droomstage is? Reageer dan snel! Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen en er samen een onvergetelijke stage van te maken!Alblasserdam, Zuid-Holland, Nederland
Headoffice

of