Skip to content

Stagiair(e) Grafisch Design

Alblasserdam, Zuid-Holland, NetherlandsHeadoffice

Job description

JOG Group is een snel groeiend, internationaal modebedrijf dat bestaat uit drie bedrijven. Jeans Centre, een multi-channel fashion retailer met meer dan 90 winkels in Nederland. GARCIA Outlets, ons internationale outlet retailkanaal met meer dan 30 winkels in Europa. En GARCIA, fashion brand met een denim hart, met meer dan 2.500 verkooppunten wereldwijd.

Momenteel zijn wij opzoek naar een:

STAGIAIR(E) GRAFISCH DESIGN


Heb jij een passie voor fashion en Graphic Design en ben jij minimaal 4 dagen beschikbaar? Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarin je veel verantwoordelijkheid kunt krijgen? Lees dan snel verder!


THE JOB:

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste en leergierige MBO-student(e), welke een uitdagende MBO-stage zoekt voor een duur van 5 maanden. Jij bent iemand die communicatief vaardig is en voldoende doorzettingsvermogen heeft. 


Tijdens jouw stage hou jij je bezig met veel verschillende werkzaamheden. Denk hierbij aan het voorbereiden van shootings. Je doet research over verschillende onderwerpen. Daarnaast help je met het uitwerken van concepten en campagnes. Uiteraard horen hier ook administratieve werkzaamheden bij, zoals het maken van nieuwsbrieven.


360 IN DE ORGANISATIE:

In deze rol ben je onderdeel van het Marketing team. Als Stagiair(e) Grafisch Design ondersteun je onze Marketing Lead bij de creatieve werkzaamheden en de Marketing Assistent bij de uitvoerige werkzaamheden. 

Job requirements

DIT BRENG JIJ MEE:

  • Je volgt bij voorkeur een MBO opleiding in de richting van grafisch;
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een passie voor mode;
  • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar voor een stage met een duur van 5 maanden;
  • Verder heb je ervaring met Photoshop, Keynote, Illustator en InDesign.


WAT WIJ BIEDEN:

  • Stagevergoeding;
  • Gevaarlijk interessante kledingkorting;
  • Mogelijkheid tot doen van een onderzoeksopdracht;
  • Gezellig team met informele werksfeer.


SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast geworden en denk jij dat dit JOUW droomstage is? Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen en er samen een onvergetelijke stage van te maken!

Alblasserdam, Zuid-Holland, Netherlands
Headoffice

or