Skip to content

Stagiair(e) Design

Alblasserdam, Zuid-Holland, NederlandHeadoffice

Functieomschrijving

JOG Group is een snel groeiend, internationaal modebedrijf dat bestaat uit drie bedrijven. Jeans Centre, een multi-channel fashion retailer met meer dan 90 winkels in Nederland. GARCIA Outlets, ons internationale outlet retailkanaal met meer dan 30 winkels in Europa. En GARCIA, fashion brand met een denim hart, met meer dan 2.500 verkooppunten wereldwijd.


Wij zijn op zoek naar een:

STAGIAIR(E) DESIGN


Voor de verschillende design teams van GARCIA zijn wij op zoek naar een stagiaire met passie voor Fashion. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan snel verder!

GARCIA is op zoek naar een enthousiaste en leergierige student die een toffe en afwisselende stageplek zoekt, bij voorkeur 5 maanden. Jij hebt een creatieve mind met een goed gevoel voor stijl. Verder ben jij een doener met affiniteit met product development en een natuurlijk gevoel voor fashion.


Als Stagiair op de design afdeling bij GARCIA ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de designers van de styling divisie.

Verder hou je je voornamelijk bezig met:

  • Het verzamelen van informatie over de laatste fashiontrends en consumenten visie;
  • Het opzetten van een schetscollectie en technische tekeningen onder leiding van de designers;
  • Het bijwerken van collectie overzichten met nieuwe schetsen en kleuren;
  • Je bent betrokken bij het doorpassen van de ontwerpen met het product team;
  • Je bent betrokken bij het ontwikkelen van en zoeken naar stoffen, prints en dessins.

Vereisten

DIT BRENG JIJ MEE:

  • Je bent tenminste een derdejaars MBO-student opleiding in de richting van Design;
  • Je hebt een passie voor Fashion;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 4 tot 6 maanden voor 32-38 uur per week.


WAT WIJ BIEDEN:

Naast een mooie job op een creatieve werkplek, de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen in een team van ‘ondernemende fashionistas’ die samen het merk GARCIA zijn. Wij bieden een aantrekkelijke stagevergoeding en een gevaarlijk interessante kledingkorting binnen een groeiend fashionbedrijf met een Denim hart en een informele cultuur.

SOLLICITEREN?

Ben jij enthousiast geworden en denk jij dat dit JOUW droomstage is? Wij kunnen niet wachten om jouw te leren kennen en er samen een onvergetelijke stage van te maken!

Alblasserdam, Zuid-Holland, Nederland
Headoffice

of