Logistiek medewerker

  • Headoffice
  • Alblasserdam, Netherlands

Logistiek medewerker

Job description

Hi logistieke alleskunner!


Heb jij oog voor detail, werk jij snel, secuur en ben je op zoek naar een baan waar je met je handen aan de slag kunt? Dan is de functie als logistiek medewerker voor ons zusterbedrijf Jeans Centre iets voor jou! Jij zorgt ervoor dat de klant de juiste bestelling op tijd binnen krijgt op een stijlvolle manier. Je werkt in de avonduren, dus deze baan is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een studie.


Hoe een werkdag als logistiek medewerker eruit ziet

Het is dinsdagmiddag. Je hoorcollege is klaar dus je reist meteen door naar Alblasserdam. Om 18.00 uur start jouw shift en begin jij met orderpicken. De sale is net begonnen, dus je hebt een flinke lijst met orders openstaan. He wat raar? Een broek met een verkeerd label. Deze houd je apart zodat jouw collega van Logistieke Administratie dit kan herstellen. Na het orderpicken ben je ingedeeld bij de inpaktafels. Al die gepickte orders mogen nu de deur uit! Je verpakt alle items in zakken of dozen en voorziet deze van de juiste verzendstickers, ruilformulieren en handgeschreven kaartjes. Om 22.00 uur zit jouw shift erop en krijgen jullie als team te horen dat jullie het record van de meeste pakketten op een avond hebben verbroken. There for celebrations!

Over Jeans Centre en het team

We horen je denken: ‘Jeans Centre, ken ik dat niet van vroeger?’. Dat is heel goed mogelijk! Jeans Centre is al 43 jaar een gevestigde naam in de wondere wereld van denim. Bij JC denk je misschien niet meteen aan een hip merk, maar we dagen je uit verder te kijken. Wedden dat je positief verrast bent? Wij zijn de vriendelijkste jeansspecialist met daarnaast een uitgebreide modecollectie. Met bijna 100 winkels in Nederland, een Nederlandse webshop en een webshop voor onze Belgische buren, garanderen wij jou een toffe werkomgeving. Je komt te werken in een enthousiast en gezellig team binnen een informele werksfeer. Als logistiek medewerker heb je een diverse functie waarbij geen dag hetzelfde is. Wij helpen jou je lekker in je vel te laten voelen. There for denim, there for the perfect job, there for you.


Ben jij de logistieke topper waar Jeans Centre naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande link met een motivatiebrief en CV. Laat ons zien waarom jij bij ons past. Wie weet doen we snel een bakje koffie!

Job requirements

Dit vragen wij van jou

Jij bent een harde werker die blij wordt van goede resultaten. Je bent een echte teamplayer, maar ook zelfstandig kun je alles aan. Het is belangrijk bij deze functie dat je graag fysiek bezig bent. Daarnaast ben je beschikbaar op maandag t/m zaterdagavond tussen 18.00 uur en 22.00 uur.


Daarnaast vragen we jou om te beschikken over het volgende:

  • Je hebt oog voor detail en werkt secuur
  • Woonachtig in de omgeving Alblasserdam
  • Je spreekt Nederlands en bent communicatief vaardig
  • Positief & leergierig