DTP'er

  • Headoffice
  • Alblasserdam, Netherlands

DTP'er

Job description

Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring en ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Ben jij creatief en heb jij veel affiniteit met de modebranche? Lijkt het jou leuk om ons merk GARCIA visueel tot uiting te brengen? Lees dan snel verder!


THE JOB:

In deze uitvoerende rol ga jij ons merk letterlijk een gezicht geven! Jij krijgt namelijk de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van al onze visuele uitingen zowel online als offline. Daarnaast ga jij ons merk bewaken en zorg jij er dus voor dat alle uitingen dezelfde uitstraling hebben.

Op dagelijkse basis houd jij je bezig met de ontwikkeling en uitwerking van POS materiaal, landingspagina’s, content voor de website, mobile en social media, nieuwsbrieven, bedrijfspresentaties, online sales tools, banner sets, print en andere voorkomende aanvragen.


Je wordt onderdeel van het marketingteam van GARCIA.

Job requirements

In deze zelfstandige rol krijg je veel vrijheid en is ook veel ruimte voor eigen creatieve input. We zijn op zoek naar iemand die graag zelfstandig werkt, nauwkeurig en snel kan werken en goed om kan gaan met deadlines. Verder ben jij of beschik jij over;

  • Een afgeronde grafische MBO opleiding;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als DTP’er;
  • Goede kennis van Photoshop, Illustrator en Indesign;
  • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke branche;
  • Ervaring met het editen van video’s is een pré!
  • Verder ben jij creatief, energiek, open en enthousiast!


GARCIA BIEDT JOU:

Naast een mooie zelfstandige job op een creatieve werkplek, de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen een internationaal fashionbedrijf welke volop in ontwikkeling is. Wij bieden naast een marktconform salaris, aantrekkelijke secundaire benefits waaronder 25 vakantiedagen, veel vrijheid en flexibiliteit en natuurlijk een interessante kledingkorting.


APPLY:

Herken jij jezelf in het profiel en wil jij onderdeel van het merk GARCIA zijn? Reageer dan snel!