Skip to content

Bijbaan GARCIA Outlets Rosada (0-8 uur)

Roosendaal, Noord-Brabant, NederlandStores

Functieomschrijving

Ciao Sales Employee!


Voor GARCIA Outlets (Designer Outlets Rosada) zijn wij opzoek naar een top team die samen het merk GARCIA tot leven brengen. Wij zijn op zoek naar een vakantiekracht/weekendhulp.


WE ARE GARCIA! Een beetje Italiaans, een beetje Nederlands. Inmiddels zo in elkaar verweven dat het lastig te bepalen is waar de Italiaanse roots eindigen en de Nederlands beginnen. Familie is onze gedeelde passie, we zijn een bedrijf met een sterk familiegevoel. Dit zit vanaf dag 1 diepgeworteld in ons DNA.


WE ARE THERE FOR THE ENTIRE FAMILY! Men & women, teens & kids. 

Een familie word je niet zomaar. We hebben een prachtige historie die zijn oorsprong vindt in het mooie Italië in 1972. Deze historie koesteren we en gebruiken we om iedere dag, samen, beter te worden. 


Dag in dag uit zijn we met een geweldig team bezig om verder te bouwen aan een heel sterk merk. We stoppen niet bij tevreden klanten; wij behandelen onze klanten als familie. Klinkt dit jou als muziek in de oren dan is deze afwisselende job binnen de GARCIA famiglia wellicht wat voor jou!

Vereisten

Dit vragen wij van jou

Als sales employee bij GARCIA verkoop je niet alleen onze prachtige collectie. Je bent ook onze host. Jij zorgt voor een fijn ontvangst waardoor klanten zich meer dan welkom voelen; jij zorgt namelijk voor een gevoel van thuiskomen. Jij zorgt dat de klant zich direct op zijn gemak voelt en begeleidt de klant in zijn customer journey. Dit doen we altijd vol passie! Die Italiaanse roots hebben we niet voor niets, optimisme en enthousiasme zien wij als een basisvaardigheid. Jij hebt gevoel voor mode en vindt het leuk om klanten blij te maken. Heb je nog geen bergen ervaring? No worries! Je bent meer dan bereid om nieuwe dingen te leren en jezelf te ontwikkelen tot echte expert op het gebied van jeans. Je bent een teamplayer en hebt een open houding naar zowel collega’s als klanten.


Daarnaast beschik jij over:

  • VMBO/MBO-diploma;
  • Klantgerichtheid;
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Commercieel denkvermogen;
  • Gevoel voor mode.
Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Stores

of