Assistent Store Manager Breda (32-38 uur)

  • Stores
  • Breda, Pays-Bas

Assistent Store Manager Breda (32-38 uur)

Description de l'offre d'emploi

Ciao Assistent Store Manager!


Ons zusje GARCIA heeft onlangs haar prachtige store in Leidschendam geopend. Hiervoor zijn wij opzoek naar een top team die samen het merk GARCIA tot leven brengen.


WE ARE GARCIA! Een beetje Italiaans, een beetje Nederlands. Inmiddels zo in elkaar verweven dat het lastig te bepalen is waar de Italiaanse roots eindigen en de Nederlands beginnen. Familie is onze gedeelde passie, we zijn een bedrijf met een sterk familiegevoel. Dit zit vanaf dag 1 diepgeworteld in ons DNA.


WE ARE THERE FOR THE ENTIRE FAMILY! Men & women, teens & kids.

Een familie word je niet zomaar. We hebben een prachtige historie die zijn oorsprong vindt in het mooie Italië in 1972. Deze historie koesteren we en gebruiken we om iedere dag, samen, beter te worden.


Dag in dag uit zijn we met een geweldig team bezig om verder te bouwen aan een heel sterk merk. We stoppen niet bij tevreden klanten; wij behandelen onze klanten als familie. Klinkt dit jou als muziek in de oren dan is deze afwisselende job binnen de GARCIA famiglia wellicht wat voor jou!


Assistent Store Manager

Ben jij Assistent Store Manager of heb jij genoeg ervaring opgedaan in de retail als verkoper en toe aan de volgende stap in jouw carriere? Dan is de functie Assistent Store Manager iets voor jou! In deze functie ben jij de rechterhand van de Store Manager. Je bent mede verantwoordelijk voor de operationele aspecten in en rondom de winkel maar ook voor de KPI’s.


Hoe een dag als Assistent Store Manager eruit ziet

‘s Morgens vroeg kom je aan in de winkel. Over een kwartier gaat de winkel open, dus nu heb je nog de tijd om de puntjes op de i te zetten in de winkel en etalages. Jullie verwachten drukte wegens een grote actie, dus heb je in overleg met de Store Manager extra mensen ingeroosterd. De dag begint meteen goed en geen vraag is jou teveel! Je helpt een klant met een nieuwe jeans, biedt een kopje koffie aan, kijkt ondertussen naar de dag KPI’s en helpt de volgende klant. Voor je het weet is de dag voorbij. Terwijl jullie de winkel weer strak trekken voor de volgende dag, nemen jullie de resultaten door. We hebben een recordomzet gedraaid! De medewerkers zijn direct enthousiast. Je hebt jouw doel bereikt en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Pré-requis du poste

Dit vragen wij van jou

De klant staat bij jou centraal. Met jouw enthousiasme en kennis laat je iedere klant tevreden de winkel verlaten. Je maakt niet alleen klanten blij, maar je hebt ook altijd het beste voor met jouw collega’s. Je bent een echte teamplayer en zorgt ervoor dat iedereen het maximale uit zichzelf haalt en zichzelf continu blijft ontwikkelen. Als Assistent Store Manager neem je jouw verantwoordelijkheid en werk je nauw samen met jouw Store Manager.


Daarnaast vragen we jou om te beschikken over het volgende:

  • MBO+/ diploma;
  • Cijfermatig inzicht en organisatorisch vermogen;
  • Gevoel voor mode & mensen;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Commercieel ingesteld;
  • Communicatief vaardig.